Ливърпул може да привлече австрийския експерт Ралф Рангник, но не и за

...
Ливърпул може да привлече австрийския експерт Ралф Рангник, но не и за
Коментари Харесай

Изненада: Бивш мениджър на Манчестър Юнайтед поема юздите в Ливърпул

Ливърпул може да привлече австрийския специалист Ралф Рангник, само че не и за заместител на Юрген Клоп на мениджърския пост.

Мърсисайдци ще останат без спортния шеф Джулиан Уорд в края на сезона. Със сигурност структурата на ръководство ще се промени, само че е належащо да се откри човек, който да дърпа юздите, когато става дума за привличане на нови и надарени футболисти. Съобщава се, че управлението е говорило с Пол Мичъл от Монако, само че не е реализирано съглашение, тъй че се обмислят други варианти.
 Най-после: Появи се светлина в мрачния тунел на
Най-после: Появи се светлина в мрачния тунел на " Анфийлд "

Най-накрая положителни вести за Ливърпул

Една от вариантите е Ралф Рангник. Донякъде това е изненадващо, защото той води огромния противник на Ливърпул -  Манчестър Юнайтед. Рангник е човек, който работи най-добре зад кулисите. Като треньор не се е потвърдил изключително, като се изключи интервала в Лайпциг.

Дори и сега той не свети като селекционер на Австрия, тъй че може да напусне този пост през лятото. Юрген Клоп доста почита знанията на Рангник и съгласно медиите на Острова не би имал нищо срещу да работи с него.

Интересното е, че Рангник е изобретател на играчи като Роберто Фирмино, Ибрахима Конате, Садио Мане, Наби Кейта и Такуми Минамино - футболисти, които носят или са носили фланелката на Ливърпул с по-голям или по-малък триумф.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР